Széchenyi 2020 - Európai Unió: Európai Regionális Fejlesztési Alap - Befektetés a jövőbe
Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge

Projekt azonosító: DDOP-2.1.2-12-2012-0073


Projektünk helyszíne a Pécstől 10 km-re fekvő Pogány, ahol elsőként épül I. osztályú, teljes körűen akadálymentes panzió 8 szobával, 24 férőhellyel és egy konferenciateremmel. Megépítésre kerül egy új, egyedi jellegű, innovatív, akadálymentes, természet-közeli, környezetbarát, családbarát, gyerekbarát, kutyabarát, modern technológiával felszerelt, magas minőségű, de egyúttal kedvező árszínvonalú szállás és rendezvénytermi szolgáltatást nyújtó létesítmény. Hétköznapokon üzleti találkozókhoz is tökéletes helyszín: workshopok, tréningek, hiszen a hely a pihenés mellett lehetőséget biztosít megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására is.

Főbb számadatok

Megítélt összeg: 270 242 875 .- HUF
8 szoba, 24 férőhellyel
1 rendezvényterem

Milyen előnyökkel jár a környékbelieknek?

4 új munkahelyet teremtünk, elsősorban helyi és környékbeli munkavállalókkal, akik közül 1 hátrányos helyzetű és 2 nő.
A Mátrix-Workmanlike Kft. már meglévő üzleti partnerein túl számítunk azokra a helyi szervezetekre (önkormányzat, civil szervezet) és vállalkozásokra is, akikkel új együttműködési megállapodásokat hoztunk létre, így panziónk várható kihasználtsága nagy valószínűséggel már az első fenntartási évben is meghaladja majd az 50%-ot.

Két fő célcsoportunk a környéken tervezett turisztikai attrakciókba látogató családok, illetve üzleti tréningeket és kisebb konferenciákat szervező cégek.
Célunk egy új, innovatív panzió és rendezvény központ, amely idénytől függetlenül kielégíti a Pogányba látogató vendégek igényeit és a cégek céges rendezvényekhez is tökéletes helyszínt biztosít.
Ezzel fellendíthetjük Pogány turisztikai látogatottságát és munkahelyeket is teremtünk, mindezt teljesen a zöld tudatosság szellemében.