Széchenyi 2020 - Európai Unió: Európai Regionális Fejlesztési Alap - Befektetés a jövőbe
Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge Pogány Lodge

Pogány Lodge - Programok


Családbarát

A baba- és gyemekbarát lodge ideális helyszín családoknak a nyugodt hétvégi pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Ennek jegyében a szálláshely mellett részben akadálymentes játszótér található.
A családoknak szánt parkban gyermek-fejlesztő tér, bringa-park, állatfarm, és számos attrakció várja a gyermekeket. A tanösvény a környezettudatos szemléletmódot célozza meg, a „Viziváros”, a gokart- és bringapálya pedig a felhőtlen szórakozás helyszínei.

Aktív pihenés

Az aktív pihenést kedvelők számára kerékpártároló, kerékpárkölcsönző (20 db ingyenesen kölcsönözhető bicikli) és szerviz biztosítja a kikapcsolódást. Természetesen a sétát kedvelők is gyönyörű tájakon barangolhatnak.

Wellness

Pogány Lodge magas színvonalú kikapcsolódási és pihenési lehetőségeket biztosít széles választási lehetőséggel. A wellness részlegen belül infraszauna, a felső szinten pedig önerős fejlesztésből, jakuzzi, dézsa, finn szauna, gőz, kinti élmény tusoló várja a relaxálni vágyókat. Május és szeptember között a kültéri panoráma medence is használható.

Céges rendezvények

Cégek számára ideális tréning helyszínen, minden igényt kielégítő tréning- és konferencia teremmel várjuk a jelentkezőket. A lodge festői környezete kiváló a különböző outdoor tréningeknek, melyet külön kérésre az Önök elképzelésének megfelelően állít össze partnercégünk. Emellett különböző nappali és éjszakai programokkal, kül- és beltéri helyszínekkel segíthetjük elérni a megfelelő célokat.